Kok potetene til de er myke. Mos deretter potetene med melk. Smak til med muskat, pepper og salt. Bland brønnkarsen med potetmosen eller la den stå på toppen.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Plant-based Burger
500 g poteter
200 g brønnkarse
1 dl melk
1 ts smør
1 klype muskatnøtt
Plant-based burger med potetmos
Prøv den vegetariske Hälsans kök Plant-based burger med potetmos og brønnkarse. Enkelt, raskt og deilig!
Fremgangsmåte
1. Kok potetene og bland med brønnkarse
2. Stek Plant-based burger
Stek Hälsans kök Plant-based burger i en panne i 5 minutter.
3. Server og nyt!
Server burgerne og mos på en tallerken.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
58.5 Grams
Energi
507.7 kilokalorier
fett
15.5 Grams
Protein
31.9 Grams
Shake things up at home
108 oppskrifter funnet